Billy ondervraagt nieuweling Senna met haar seksuele vragenlijstje

Billy ondervraagt nieuweling Senna met haar seksuele vragenlijstje

Senna is nog maar net officiële bewoner van Utopia. Billy heeft een vast ritueel en staat bekend als de seksuoloog in de loods. Afgelopen avond kan ze het dan ook niet laten en pakt direct haar seksuele vragenlijstje voor de nieuweling erbij. Dit doet Billy bij elke nieuwe inwoner. Johan is er ook snel bij als hij hoort dat Billy het bekende vragenlijstje aan het pakken is voor Senna. Maar Billy stoort zich ontzettend aan het gedrag van Johan. Jij maakt het gelijk zo ordinair voegt ze eraan toe. Billy stelt niet later de vragen aan Senna. Wat ongemakkelijke momenten oplevert. Alle bewoners zitten vrijwel nog aan tafel en horen alle antwoorden. Ook Romy is erg nieuwsgierig naar het seksuele leven van de nieuweling, ze zit daarom ook naast Billy en doet actief mee. Zo heeft Billy weer meer informatie voor haar toekomstige opleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 22:02

    Waarom ze tóch antwoorden geven op zulke impertinente vragen:
    Geïntimideerd door Billy, door de hele nieuwe ervaring van in Utopia zijn, door de camera’s, door geaccepteerd willen worden maar ”mee doen”, enz. En dan nog zonder privacy!
    Schandalig gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *