Chipp presenteert een begroting voor de aanschaf van gereedschap

Chipp presenteert een begroting voor de aanschaf van gereedschap

Johan heeft zijn begroting voor nieuw gereedschap er niet doorheen gekregen bij Beau en daardoor heeft hij geen geld gekregen wat Bas beschikbaar gesteld heeft. Johan is daar op zijn zachts gezegd niet blij. Daarom besluit Chipp om hem te helpen. Samen met René heeft Chipp een nieuwe begroting in elkaar gezet en is nu klaar om aan de groep te presenteren. Liebe leute begint Chipp zijn presentatie. Deze presentatie doe ik voor de bouwers, omdat zij gereedschap nodig hebben gaat hij verder. En legt uit dat de bouwers gereedschap nodig hebben en door de aanschaf van goede spullen kan er op lange termijn veel bespaard worden. De groep luistert aandachtig naar het verhaal van Chipp. Hij en René hebben veel prijzen vergeleken en hij noemt de prijzen van het gereedschap. De groep reageert enthousiast aangezien het een stuk goedkoper is dan Johan eerst begroot had. Als je even meerekent komen we uit op 1.127 euro zegt Chipp vervolgens met een glimlach. Wow, dat scheelt nogal roept Billy blij.  In totaal scheelt het 600 euro met andere berekeningen en daar zijn de bewoners dan ook over te spreken. En er klinkt luid gejoel en geklap voor Chipp. Beau is ook erg te spreken over de presentatie en bespreekt met de groep of het gereedschap er moet komen voor dit bedrag. De bedoeling was dat het geld gebruikt werd om te bouwen en dit heb je nodig om te bouwen merkt nieuweling Baldr op. Alle bewoners zijn het ermee eens en Beau maakt het besluit dat het gereedschap aangeschaft zal worden. Met heel veel blije bewoners tot gevolg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *