René en Chipp helpen Johan met de begroting

René en Chipp helpen Johan met de begroting

Niet alleen Billy, Fay en René krijgen Johan zijn geklaag voor hun kiezen, ook Chipp krijgt het te horen. Hij schiet gelijk te hulp en stelt voor om samen een nieuwe begroting te maken. Ik doe het wel voor je, het maakt mij niet uit benadrukt hij tegenover zijn mede bewoner. Maar ook hier wil Johan dan weer niets van weten. Deze jongen staat offline voegt hij er stellig aan toe. Ondanks dat Johan zijn aanbod afwijst, besluit Chipp wat later toch een presentatie in elkaar te zetten voor de bouwspullen. René komt even later helpen en samen bekijken de mannen of het gereedschap ook voor goedkoper aangeschaft kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:20

    Johan heeft toch al heel veel spullen besteld .
    Hij was in gesprek met Madilia toen hij spullen door gaf aan Cemal , wat ik erg onbeschoft vond van beide mannen.
    En kan dat zomaar besteld worden zonder overleg met een paar mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *