Billy gaat het gesprek met Beau aan en neemt het op voor Johan zijn investeringsgeld

Billy gaat het gesprek met Beau aan en neemt het op voor Johan zijn investeringsgeld

Als Beau Johan apart neemt om hem te vertellen dat zijn begroting niet goed genoeg is, loopt hij boos weg. Hij wil het geld van Bas niet meer. Ze zoekt het maar uit met dat kut geld doet hij even later zijn beklag bij Billy. Billy staat achter Johan en vindt het belachelijk dat hij geen geld krijgt voor zijn gereedschap. Nadat de twee hier lang over hebben gepraat raakt Billy met Beau in gesprek. Ik vind het jammer dat jij en Johan er niet uit komen begint ze tegen Beau. Beau legt uit dat dit wel goed komt. Er is nog geld over benadrukt ze verder. Alleen wil Beau wel dat dit geld op een juiste manier benut wordt. En vindt het dan ook jammer dat Johan weinig tijd in de begroting heeft gestoken. Billy komt vervolgens op voor Johan en probeert Beau uit te leggen hoe Johan in elkaar zit. Hij wil niet dat ik dit doe maar ik doe het toch voegt ze eraan toe. En legt ze uit dat Johan het moeilijk vind om precies te vertellen wat hij van zijn gereedschap wil maken en wat dat dan weer opbrengt. Hij is een praktische jongen en moet gewoon doen benadrukt ze. Beau begrijpt Billy maar geeft aan dat Johan twee weken de tijd heeft gehad om iets op papier te zetten. Ze wil hem best nog een kans geven maar voor nu laat ze het even rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *