Johan is van plan om te stoppen met bouwen omdat hij zijn investeringsgeld niet krijgt

Johan is van plan om te stoppen met bouwen omdat hij zijn investeringsgeld niet krijgt

Johan is boos weggelopen van het gesprek met Beau omdat zijn begroting niet werd goedgekeurd. Hij krijgt dus ook geen investeringsgeld van Bas. In de keuken uit hij zijn frustratie bij Fay. Sommige dingen gaan helemaal nergens over hier, onbegrijpelijk zucht hij. En laat weten dat hij er genoeg van heeft dat iedereen zo op elkaar let. Al snel hoort Billy Johan zijn klaagzang en komt ze erbij zitten. Als ze van hem hoort dat hij niks heeft gekregen, kijkt ze verbaasd. Ik snap er helemaal niets van reageert ze. Ook Johan snapt er niks van en hij is er helemaal klaar mee. Ik hoef ook niet meer te bouwen, ik ben er klaar mee voegt hij er koppig aan toe. Hier probeert Fay een stokje voor te steken. En drukt hem op het hart dat hij juist goed is in bouwen en het niet nu moet opgeven. Maar Johan is niet meer over te halen. Billy begrijpt hem helemaal. Die kan ook zeiken hoor voegt ze eraan toe doelend op Beau. Wat later raast Johan ook uit bij René. Hij legt aan hem uit dat Beau graag wilde weten waar elk soort gereedschap voor dient en daarom de begroting niet goed genoeg vond. René vindt het belachelijk en besluit om later met Beau in gesprek te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:29

  Johan heeft ook een kort lontje.
  Als je thuis ook iets wil kopen kijk je ook na hoeveel geld je kan besteden.
  En hij is een verwent kereltje die denkt overal zijn zin in te krijgen
  Als hij zich nu netjes hield , maar dat doet hij niet
  Hij beledigt veel mensen en vooral de vrouwen .
  En hij heeft toch laatst toch ook al wat gekocht voor het bouwen
  En als ze nu eens wat gingen bouwen wat je ziet maar ik zien niks nieuw op het terrein .

 2. annelies at 16:22

  dit is gewoon dwarsbomen van beau , waarom een strohut van 1500 euro en geen gereedschap voor 700 euro het is onzin om precies uit te leggen waarvoor iets dient dan ben je wel heel dom bezig

 3. Else at 15:48

  In ”het echte leven” moet je om investeringsgeld te krijgen ook een begroting indienen.
  Wat een onvolwassen mensen zitten hier toch die om het minste of geringste ontploffen en koppig en boos worden en zich gaan afzetten en vriendjes zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *