Beau verdeelt het investeringsgeld van Bas maar geeft niets aan Johan

Beau verdeelt het investeringsgeld van Bas maar geeft niets aan Johan

Nadat Beau, Cemal, Johan en Linda met elkaar hebben gezeten voor de verdeling van Bas zijn investeringsgeld is het tijd voor Beau om een beslissing te maken. In de middag besluit Beau om eerst Johan apart te spreken. Ze laat weten dat ze niet veel kan met de begroting van Johan. Ik heb het gevoel dat het goedkoper kan en dat jij je er niet goed genoeg in verdiept hebt. Voor Johan is het duidelijk, hij krijgt niet zijn gevraagde 700 euro. En vindt de reden van Beau maar onzin. Laat maar, het hoeft niet meer. Verdeel maar lekker onder de rest voegt hij eraan toe terwijl hij wegloopt. Beau haalt vervolgens haar schouders op en roept Cemal, Madilia en Linda bij elkaar. Cemal zijn begroting is goedgekeurd en hij krijgt 350 euro voor de gym. Cemal bedankt Beau en is blij met zijn deel. Dan richt Beau zich op Linda en Madilia, die haar hoopvol aankijken. De twee willen al een lange tijd een strohuis bouwen voor een B&B, die ook als hun slaapplek kan dienen. Beau laat streng aan de twee weten dat het geld gebruikt moet worden voor dit doel en niet alleen voor een eigen slaapplek. Het tweetal krijgt 1500 euro. Zodra ze het bedrag zien, springen Linda en Madilia gillend op. Ze zijn door het dolle heen dat ze eindelijk kunnen beginnen met bouwen. Maar wat er met het overgebleven geld gaat gebeuren is nog even de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *