Nieuweling Baldr ergert zich nu al aan de troep in Utopia

Nieuweling Baldr ergert zich nu al aan de troep in Utopia

Baldr is als nieuwe bewoner Utopia binnengestapt maar heeft nu al een duidelijke mening. Samen met Romy en Beau kletst hij over de gang van zaken in de mini samenleving. Het is Baldr opgevallen dat het vaak een troep is in de loods, iets waar je volgens Romy niet aan ontkomt. Iedereen eet en pleurt zijn spullen neer, zo van iemand anders ruimt het wel voor me op merkt de nieuweling op. Romy en Beau zijn het hiermee eens. Ik kan je vertellen, dat ga ik dus echt niet doen gaat Baldr verder. En vertelt dat hij vanochtend heeft opgeruimd en dat hij dat niet erg vindt. Maar ergens trek ik een lijn benadrukt hij. Ik ben niet van plan om iemand anders zijn rotzooi continu op te ruimen voegt hij eraan toe. Het drietal kan ook niet begrijpen dat er bewoners zijn die hun eigen bordjes en glazen overal laten slingeren. Een probleem dat al heel lang speelt en Utopia en waar zelfs de beste schoonmaakroosters geen eind aan hebben kunnen maken. Toch hoopt Baldr dat dit probleem verholpen zal worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *