EHBO instructeur Baldr blijkt de nieuwste bewoner van Utopia te zijn!

EHBO instructeur Baldr blijkt de nieuwste bewoner van Utopia te zijn!

En toen stond daar ineens een nieuwe bewoner in Utopia! Alleen was deze persoon al enige tijd in de mini samenleving. Baldr Thomason die een EHBO cursus aan het geven was blijft er wonen! Na de cursus rijdt de nieuweling zijn auto half het terrein af en pakt zijn kist achter uit de auto en loopt vervolgens richting de loods. Demi heeft het als eerste door en gilt, kom jij hier wonen?! Baldr knikt en Demi roept Fay en gilt jaaa, hij blijft! Alle bewoners binnen gillen en kunnen het niet geloven. Ik wist het, ik voelde het roept Billy uit en Linda springt in de rondte in de loods. De bewoners zijn nog steeds in alle staten en gillen door elkaar heen. Iedereen lijkt het fantastisch te vinden dat de leuke EHBO instructeur in Utopia komt wonen. Baldr stelt zichzelf voor, hij is 43 jaar en heeft een vrouw thuis en vier kinderen in de leeftijd van drie tot en met zeventien jaar. Hij vindt het een enorme uitdaging om in Utopia te komen wonen. Baldr houdt naar eigen zeggen totaal niet van oneerlijkheid, dus daar denkt hij zich wel aan te gaan ergeren. Vooral Fay vuurt een hoop vragen af op hem af en hij beantwoordt deze uitgebreid. Een aantal karaktereigenschappen van Baldr zijn recht voor zijn raap, zorgzaam en muzikaal. Klinkt goed, ik vind het zo tof dat je er bent roept Billy blij uit. De groep bestaat weer uit vijftien bewoners. Succes Baldr!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:10

    en ja hoor, billy wist het zogenaamd weer, ze voelde het. rot toch op man, die voelt het alleen jeuken bij elke vent., ze vindt het zo tof dat hij er is, bah, bah,bah, je wordt toch doodziek van die aanstelster.

  2. yasmine at 21:51

    Pfffff geef hem een kans. Daarbij is het zo dst iedereen die daarin komt al eens op tv is geweest. Waarom omdat deze mensen nou eenmaal bekend willen worden. Ze pakken dan ook alles aan om tv te komen. baldr is een prima gast maar hij gaat sowieso heimwee krijgen.

  3. Sjakootje at 16:51

    Weer een acteur erbij, baldr speelde ook in de serie get the f**k out of my house, heeft hij gewonnen, deed zielig over het geld dat hij van zijn kinderen had opgemaakt, allemaal nep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *