Billy is geïrriteerd en kan niet meer tegen het gezeik in Utopia

Billy is geïrriteerd en kan niet meer tegen het gezeik in Utopia

Romy zit vandaag ondanks haar verjaardag, niet lekker in haar vel. Dit blijft niet onopgemerkt in de loods en zeker haar vriendin Billy niet. Eerder vandaag is Romy al bij Fay en Billy in huilen uitgebarsten, dus heeft Billy nu het plan om de jarige op te vrolijken. Ze heeft de kraan van het bad opengezet om lekker met haar te badderen en te kletsen. Billy komt de keuken inlopen waar Romy met Beau aan het praten is. Jij moet nu niet meer gaan huilen Romy want I love you, zegt Billy met een kinderstemmetje tegen haar. Hier moet Romy enorm om lachen. Wij gaan lekker in bad laat ze Romy met een lach op haar gezicht weten. Fay komt de keuken inlopen en doet de mededeling dat ze het bad even uitzetten omdat ze zich door de herrie niet op de EHBO cursus kunnen concentreren. Billy laat haar weten dat ze met Romy in bad wilde gaan omdat ze zich niet zo lekker voelt. Dan zetten we hem zo weer aan roept Fay nietsvermoedend terug. Billy schudt haar hoofd en mompelt dat hier altijd alles wordt afgekapt. Tel maar tot 33 sust Beau. Ik word er helemaal schijtziek van zucht ze en stampvoetend loopt ze de keuken uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 22:27

    We kunnen lang wachten tot Billy tot dit (zelf-) inzicht komt, dat ze beter weg kan gaan.
    Gaat dat ooit gebeuren?
    Vorige week liet ze opnieuw vallen dat ze Utopiaan 2017 hoopt te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *