Volgens Billy heeft Romy gevoelens voor nieuweling Senna

Volgens Billy heeft Romy gevoelens voor nieuweling Senna

Hoewel Romy jarig is heeft ze niet haar dag vandaag. Romy is erg verdrietig en de groep denkt dat dit komt door de discussies en ruzies van vandaag komt. Billy denkt er alleen een beetje anders over. En legt aan Beau uit wat Romy volgens haar werkelijk dwars zit. Ze vindt Senna leuk, ik zie het aan alles. Ik ken haar door en door benadrukt ze. En laat weten dat ze ervan overtuigd is dat dit het probleem is en Romy hierdoor in de knoop zit. Ik zie dat ze Senna interessant vindt en erg enthousiast over hem is. Billy besluit om het gesprek met Romy aan te gaan. De voeren het gesprek in het penthouse, Romy is nog in tranen van het gesprek met Demi en Fay. Als Billy haar gedachtes bij Romy neerlegt, laat ze gelijk weten dat dit niet het geval is. Ik heb heimwee en daarom ben ik zo verdrietig legt ze verder uit. Billy biedt haar excuses aan voor de verkeerde opvatting die ze heeft gemaakt. Ik zou het niet raar vinden, want het is een leuke vent en een mannelijke versie van Romy voegt ze er nog wel aan toe. De twee kletsen verder en het lukt Billy om Romy weer rustig te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 20:58

    en ja hoor, onze dramaqueen weet weer precies waardoor romy niet lekker in haar vel zit en kletst daar al weer over met beau. wat een afschuwelijk mens is dat toch

  2. Else at 22:29

    Billy vertaalt alles in ”relaties”, nu dus weer dat Romy gevoelens zou hebben voor Senne. Dat komt omdat het bij haar zelf zo werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *