Romy zit er doorheen en wil dat haar verjaardag er snel op zit

Romy zit er doorheen en wil dat haar verjaardag er snel op zit

Het is vandaag de verjaardag van Romy maar het is niet zo’n vrolijke dag als ze gehoopt had. Haar mede bewoners hadden dat maar al te goed door en daarom hebben ze haar verrast in haar caravan. Romy vond het fantastisch en was dolblij met de verrassing. Maar wat later is ze toch weer teruggegaan naar haar caravan omdat ze niet helemaal lekker in haar vel zit. Fay komt even bij haar kijken en probeert haar op te vrolijken. Het is je verjaardag, gooi het er allemaal maar even uit. Je moet wel vrolijk zijn op je verjaardag benadrukt ze. Op dat moment begint Romy hard te huilen. Ze vindt het allemaal even niet meer leuk, al die discussies op haar verjaardag. Ook heeft ze een beetje heimwee naar huis op deze dag. Ze zou zo graag haar verjaardag met haar familie willen vieren. Mijn verjaardag begon zo ruziënd en met heel veel gezeik voegt ze er snikkend aan toe. Ik heb geen zin meer in deze dag benadrukt ze. Van mij mag het wel weer morgen zijn vervolgd ze terwijl de tranen over haar wangen rollen. Romy je zit al weken te schreeuwen dat het je verjaardag is en nu voel je je zo antwoordt Fay troostend tegen Romy terwijl ze haar een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *