Jarige Romy wordt verrast door de groep

Jarige Romy wordt verrast door de groep

Nadat Billy en de tweeling jarige Romy hebben getroost, vinden ze het tijd voor een echte verjaardag verrassing. Demi gaat met Romy richting de koeien, zodat Billy stiekem aan de groep kan vertellen wat het plan is. Billy en Fay zullen samen de caravan versieren met ballonnen, slingers en verjaardagskaarten. Het is dan de bedoeling dat de andere bewoners ook naar de caravan komen en Romy haar verjaardag komen vieren. We gaan even om switchen naar haar verjaardag, want het is één grote ellende voegt Billy er streng aan toe. Wat later zitten twaalf bewoners op elkaar gepropt in de versierde caravan. En wachten totdat Romy de caravan binnenkomt. Niet veel later doet Romy de deur van de caravan open en vliegt de confetti haar om de oren. De jarige schrikt van de verrassing en slaat haar hand voor haar mond. De bewoners beginnen te zingen en geven het verjaardagscadeau een neuspiercing! En natuurlijk laat Romy van de schrik en de blijdschap een paar traantjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *