Madilia en Romy bespreken de hatelijke momenten die ze vandaag hebben beleefd

Madilia en Romy bespreken de hatelijke momenten die ze vandaag hebben beleefd

Madilia en Romy hebben allebei hun emotionele momenten gehad vandaag. De twee praten met elkaar op de vide over wat hun dwars zit. Iedereen is zo hatelijk laat Romy zuchtend weten. Dit maakte mij erg emotioneel voegt ze eraan toe. Hier is Madilia het helemaal mee eens. Ik vind het gewoon jammer dat er iemand is die echt iets tegen me heeft voegt ze er met trillende stem aan toe. Hiermee doelt ze natuurlijk op Chipp. Romy legt vervolgens haar hand op Madilia haar been en zegt liefkozend dat zij wel respect heeft voor haar. Deze woorden zorgen voor een kleine glimlach op Madilia haar gezicht. Romy begrijpt maar niet waarom er zo naar wordt gedaan tegen Linda en Madilia. Dit begrijpt Madilia zelf ook niet en ze vindt het erg jammer dat het gesprek met Chipp uit de hand is gelopen. Wat heb ik hem misdaan? Waar komt dit vandaan vraagt ze zich hardop af. Ze besluit zich maar neer te leggen bij het feit dat Chipp en zij elkaar niet liggen, maar wel met elkaar moeten wonen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *