Madilia en Linda nemen zich voor dat ze hun grenzen aan gaan geven

Madilia en Linda nemen zich voor dat ze hun grenzen aan gaan geven

Na het gesprek met Romy, komt Madilia Linda tegen. Ze vertelt aan haar dat Romy heeft laten weten dat ze hun twee wel waardeert. Hier is Linda blij om. En drukt haar mede bewoner Madilia op het hart dat ze sneller aan moeten geven waar hun grenzen liggen. En ze zich niet meer zo op moeten laten naaien. Madilia begrijpt wat Linda bedoelt en knikt instemmend.  We moeten eerder zeggen tot hier en niet verder voegt Linda er nog eraan toe. De twee zullen alle kritiek die ze voortaan over zich heen krijgen anders aanpakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *