Beau vertelt aan Linda dat Jacco zijn taakstraf niet wil uitvoeren

Beau vertelt aan Linda dat Jacco zijn taakstraf niet wil uitvoeren

Eerder op de dag heeft Beau met Jacco gepraat over zijn taakstraf. Het was een opmerkelijk gesprek, waarin veel frustratie van Jacco eruit kwam. Beau besluit naar Linda toe te stappen om te vertellen wat Jacco heeft gezegd. Jacco heeft namelijk besloten om de taakstraf pas over vier weken uit te voeren. Hij weigert om het te gaan doen of hij doet het over een paar weken legt Beau haar uit. En vraagt aan Linda wat ze hieraan moeten doen en of er een tijd aan de straf gebonden zit. Linda zegt dat het sowieso aan een tijd gebonden zit, aangezien iedereen het over een week al is vergeten. Samen proberen ze te bedenken wat ze voor een consequentie eraan kunnen hangen als een straf niet wordt opgevolgd. Ik zou het in de groep gooien als ik jou was besluit Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:46

  Dat is een nadeel als rechter je bent altijd de ***
  En Jacco doe niet zo kinderachtig en ga je straf uit voeren, er is toch iets weggenomen wat geld kost.
  Maar ze moeten dan ook Johan straffen voor die burgers die hij heeft gegeten 4 stuks nog wel.
  Had er een aan Jacco gegeven.
  Ze moeten het eten gewoon voor allemaal maken en uit de huishoudpot vandaan halen.
  En dan is het gewoon wat de pot schaft met warm eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *