Jacco heeft het gevoel dat Linda het op hem gemunt heeft

Jacco heeft het gevoel dat Linda het op hem gemunt heeft

Gisteren heeft rechter Linda een straf voor Jacco uitgesproken omdat hij kaassoufflés gestolen heeft. Jacco moet 25 euro betalen plus één uur schoffelen. Eerder liet hij al aan Romy weten dat hij Linda niet meer serieus neemt. Na het financiën centraal zucht Jacco dat Linda alles veel te serieus neemt. Het feit dat hij zo’n zware straf heeft gekregen van haar is volgens hem het bewijs hiervan. Beau hoort Jacco zijn geklaag en besluit met hem te gaan praten. Ze legt aan Jacco uit dat het merendeel van de groep het eens was met de straf en dat het niet eerlijk is om Linda hierop af te rekenen. Maar volgens Jacco heeft Linda het gewoon op hem gemunt. Beau vraagt aan hem of het niet beter is om het gesprek met Linda aan te gaan. Maar dit ziet Jacco niet zitten. Hij is helemaal klaar met haar. Ik heb nog nooit zo’n persoon meegemaakt voegt hij er zuchtend aan toe. De taakstraf besluit hij dan ook niet uit te voeren. Als Beau hierop antwoordt dat hij dan waarschijnlijk nog een keer moet voorkomen, zet dit Jacco aan het denken. Ik doe het over precies vier weken, onthoud jij het? zegt hij sarcastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:05

    Jacco Jacco wat ben jij veranderd sinds Karin weg is
    Je laat je mee slepen door Johan met hele rare geintjes soms gemene geintjes
    Had met een paar mende bewoners gepraat om het eten.
    Je kan wel gaan roken maar doe dat minder ga wat doen heb je ook niet de behoefte om te roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *