Madilia barst in huilen uit door de ruzie met Chipp

Madilia barst in huilen uit door de ruzie met Chipp

Demi en Fay komen in de salon bij Madilia en José om te vertellen dat er vanmiddag iemand zal langs komen om hen een EHBO-cursus te geven en of ze het leuk vinden om mee te doen. Met gebogen hoofd en trillende stem geeft Madilia aan dat ze mee wil doen. Ze heeft net met Chipp een heftige woordenwisseling gehad, wat ook bij de tweeling niet is ontgaan. Gaat het met je vraagt Fay. Zachtjes knikt Madilia met haar hoofd. Je kan met ons praten hé, ook al gaat het over Chipp voegt Fay eraan toe. Als de tweeling weer weg is vraagt José of het gaat met haar. Dan barst Madilia in huilen uit, Het is zo vervelend dat je met kortzichtige domme mensen zit opgesloten. Niet allemaal natuurlijk, maar wel een paar voegt ze eraan toe. Het is echt een rotdag reageert José. Ook Beau komt binnen om Madilia te troosten. Madilia huilt en door haar tranen door vertelt ze hoe haar gesprek ging met Chipp. Beau en José luisteren aandachtig naar haar en proberen haar weer een beetje rustig te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:54

    Hoe onbeschoft van Chipp om te zeggen jij had eruit gemoeten en niet Noah.
    En dan nog zeggen je doet de hele dag niks, ik heb je in de gaten gehoude.
    En je kan alleen iemand in de gaten houden als je zelf ook niks doet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *