Madilia en Chipp hebben ruzie, wie doet er het meest in Utopia?

Madilia en Chipp hebben ruzie, wie doet er het meest in Utopia?

Iedereen weet dat Chipp en Madilia het niet goed met elkaar kunnen vinden. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, wat resulteerde in drie stemmen van Chipp op Madilia. Dit zit bij Madilia dan weer enorm dwars en ze besluit hem te vragen of dit tactische stemmen waren, zodat Fay niet genomineerd zou worden. Chipp laat haar weten dat dit niet het geval was. Ik vind dat je niet thuishoort in Utopia, wat bij Madilia enorm tegen de borst stuit. Ze vraagt dan ook om uitleg waarop Chipp meteen laat weten dat ze te weinig doet. Kijk eens naar jezelf reageert Madilia. Maar volgens Chipp doet hijzelf veel meer dan Madilia. Er ontstaat een ruzie tussen de twee, waarin ze beschuldigingen over en weer schreeuwen. Als er nu een stemming is, geef ik je nog drie stemmen zegt Chipp stellig. De twee lopen boos van elkaar weg, terwijl ze ondertussen nog naar elkaar schreeuwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *