Linda start een spoed centraal om opheldering te geven over de financiën

Linda start een spoed centraal om opheldering te geven over de financiën

Linda heeft net de groep bijeen geroepen om opheldering te geven over de financiën. Vanochtend heeft zij tijdens het centraal de vraag gekregen om transparant te zijn over het uitgavenpatroon van de bewoners. En ze heeft nu alle papieren verzameld en legt die op tafel zodat iedereen ze kan inzien. Daarnaast wil ik nog even uitleggen waarom ik net zo uit mijn vel sprong. En dat is echt omdat het me raakt voegt ze er met trillende stem aan toe. Ik heb gehoord van José dat er gedoe is over het feit dat Madilia en ik een lunch voor haar hebben geregeld en dat het geld daarvoor uit de bv is gehaald zegt Linda door haar tranen heen. En laat vervolgens iedereen weten dat ze alles van hun eigen geld hebben gekocht en dat ze het diep triest vindt dat als er iets leuks wordt gedaan voor een ander. Er op deze manier op wordt gereageerd. Linda is erg aangedaan en laat haar tranen de vrije loop,

Madilia wil Linda steunen en wrijft haar over haar arm. Linda laat vervolgens aan Billy weten dat ze hoopt dat zij geen problemen krijgt met het feit dat ze iets leuks voor Romy haar verjaardag heeft gekocht. Als er vragen zijn over iets, wacht dan niet af maar kom naar me toe benadrukt ze.  Als er zoveel speculaties zijn over hoe het kan dat Madilia zoveel kleding of boodschappen heeft, stel de vraag.  Chipp wil er nog wel op doorgaan en vraagt Linda om opheldering wat betreft een aantal zaken. Linda geeft hem netjes uitleg maar niets blijkt goed genoeg. Ook Jacco doet zijn zegje en Johan valt hem bij. Billy is er na een tijdje klaar mee en vraagt de bewoners om elkaar te vertrouwen. Op deze manier is het niet leuk samenleven als wantrouwen de boventoon voert, denk daar allemaal eens over na sluit ze het spoed centraal af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *