Oud Utopia bewoner Noah heeft voor iedereen iets achtergelaten

Oud Utopia bewoner Noah heeft voor iedereen iets achtergelaten

Meteen nadat Noah Utopia heeft verlaten, neemt Beau het woord. Noah heeft voor iedereen lieve briefjes achtergelaten, ik lees nu per persoon aanwijzingen voor zegt ze mysterieus. Beau leest vervolgens alle aanwijzingen voor en dan kan het zoeken beginnen. De bewoners lopen naar de plekken waar zij denken dat de aanwijzingen toe leiden. Billy vindt als eerste haar briefje en is er erg blij mee, ze spreekt uit dat ze Noah erg gaan missen. Ook Demi en Fay vinden al snel hun briefjes, ook zij vinden het een mooie boodschap. Noah gaat gemist worden in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *