Noah heeft Utopia definitief verlaten

Noah heeft Utopia definitief verlaten

Senna heeft besloten dat Noah Utopia moet verlaten. Noah had er vrede mee, hij heeft eerder al aangegeven dat hij klaar was met het wonen in de mini samenleving. Hij ging dan ook zijn spullen pakken en als alles in zijn kist zit verzamelt de groep zich weer. Zoals gewoonlijk heeft Cemal een abc’tje gemaakt. Er wordt weer flink gelachen en Noah vindt het prachtig. Aan het einde geeft hij Cemal een dikke knuffel. Voor de rotonde wordt de laatste groepsfoto met Noah gemaakt en dan is het tijd om richting de poort te lopen. Noah loopt tussen Jacco en Demi en lieve woorden worden ondertussen uitgewisseld. Iedereen geeft Noah een dikke knuffel en wenst hem het beste. Jullie zijn toppers, zet hem op zegt Noah terwijl hij door de poort loopt. Zijn avontuur zit er nu echt op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rene at 13:47

    Vanaf heden ga ik dus echt niet meer kijken. Op het moment dat Billy uit beeld is zal ik me weer melden. Jammer, maar helaas. Nog veel succes met Biltopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *