José, Madilia en Linda willen ervoor zorgen dat Chipp genomineerd wordt

José, Madilia en Linda willen ervoor zorgen dat Chipp genomineerd wordt

Nadat Senna Noah naar huis heeft gestemd, gaan José, Linda en Madilia naar de vide om verder te praten over het wantrouwen van de groep. José begrijpt de woede van Linda aangezien er aan haar integriteit wordt getwijfeld terwijl Linda juist een pietje precies is en de financiën zo goed mogelijk bijhoudt. Het komt uit altijd dezelfde hoek reageert Linda doelend op Chipp. Hier is Madilia het helemaal mee eens, ze is nog steeds niet vergeten dat Chipp drie stemmen aan haar heeft gegeven tijdens de stemronde. Ook José moet toegeven dat zulke beschuldigingen vaak vanuit Chipp en de tweeling komen. Ik ga alles eraan doen om Chipp op de bank te krijgen verzekert Madilia dan. Ook Linda zal haar volgende drie stemmen aan Chipp geven. Het is niet meer opletten op elkaar zucht Madilia. Het is elkaar afmaken maakt Linda de zin af. José is het er helemaal mee eens. Het is op elke slak zout leggen aldus José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *