Linda wordt emotioneel door verschillende bewoners die haar wantrouwen

Linda wordt emotioneel door verschillende bewoners die haar wantrouwen

Voordat Senna bekend maakte dat Noah Utopia moet verlaten is er nog van alles gebeurd. Zo was Linda emotioneel. Dit omdat verschillende bewoners haar wantrouwen.

Nadat Linda boos is weggestormd uit de salon, vlucht ze naar de vide. Hier uit ze haar frustratie bij Madilia. Linda is woest en heeft haar emoties niet meer onder controle. De tranen rollen over haar wangen, terwijl ze haar beklag doet. Ze is het zat dat achter de rug van haar en Madilia, gesproken wordt over hun uitgaves. Al snel komen ook Beau, Cemal, Billy en Romy kijken waarom Linda zo overstuur is. Linda laat hen weten dat ze er stront ziek van wordt dat iedereen in de groep elkaar wantrouwt. Je kan niets meer leuks doen voor een ander zonder dat mensen over je lullen vervolgd ze snikkend. Gisteren kwam ze er al achter dat meerdere bewoners speculeren over haar boodschappen en haar spijkerjasje. Madilia is net als Linda er helemaal klaar mee. Er zijn hier mensen die echt de sfeer verpesten benadrukt ze. Billy begrijpt wel wat de twee bedoelen. Dit is gezeik. Er worden van persoonlijke problemen, zakelijke problemen gemaakt gaat ze verder. Al snel zit het gesprek erop, aangezien Senna de groep bij elkaar roept.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *