Linda is kwaad doordat er verschillende speculaties rondgaan

Linda is kwaad doordat er verschillende speculaties rondgaan

Nu Johan ervan overtuigd is dat Linda iets te verbergen heeft, gaan de twee het gesprek aan. In de salon laat Linda weten van de speculaties die blijkbaar over haar en Madilia in de loods rondgaan. Wij voelen heus wel dat het richting ons is zegt Linda tegen Johan. Billy zit er ook bij en laat weten dat Johan niets met deze verhalen te maken heeft en hier niet op doelde tijdens het centraal. Het zijn twee verhalen die door elkaar heenlopen legt Billy verder uit. Linda begrijpt nu dat Johan gewoon vroeg om transparantie en dat ze het verkeerd heeft opgevat. Toch raakt het haar dat Madilia zo verdrietig wordt van alle beschuldigingen. José is ondertussen er ook bijkomen zitten en ze mengt zich in het gesprek. Zelfs de high-tea die Linda en Madilia voor José hadden georganiseerd werd in twijfel getrokken. Een aantal bewoners vroegen zich af of dit wel van Linda en Madilia haar eigen geld was betaald. Dit is voor Linda de druppel die de emmer doet overlopen. Meen je dit nou?! roept ze boos. Ze staat onmiddellijk op en stormt naar buiten, terwijl Billy, Johan en José verbouwereerd achter blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *