Noah, René, Johan en Jacco denken dat Linda iets te verbergen heeft

Noah, René, Johan en Jacco denken dat Linda iets te verbergen heeft

Na het centraal van vandaag en nog voordat Senna bekend maakte wie hij wegstuurde liepen Noah, René, Johan en Jacco naar buiten met een kopje koffie. Johan heeft in het centraal Linda gevraagd om openheid van het uitgavenpatroon. Ze ging er zo fel tegenin. Die is bang dat alles aan het licht komt, zegt Johan buiten tegen zijn mede bewoners. Dit klopt niet, ze ging gelijk in de verdediging. Als je niets te verbergen hebt, leg je die lijst meteen op tafel voegt hij eraan toe. Johan en Noah willen dat er elke week specificaties van het uitgavenpatroon op tafel worden gelegd. René geeft op zijn beurt aan dat één keer in de maand voldoende is. Nee, dan kun je een heleboel verbloemen. Het moet één keer in de week reageert Noah fel. Johan is het hier helemaal mee eens. Nieuwe lichting, nieuwe mensen, nieuwe inkijk en nieuwe aanpak benadrukt hij. Jacco denkt dat mensen heel veel verduisteren in Utopia. Mensen hebben heel veel te verbergen hier voegt hij eraan toe.  Johan vertelt daarna dat hij zag dat Madilia gisteren het bestand open had met het zakgeld, waarom zou ze dat open hebben vraagt hij hen. Verschillende complotten worden bedacht en het is duidelijk dat de relatie tussen de vrouwen en heren niet op hun best is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *