Senna stuurt genomineerde Noah weg uit Utopia

Senna stuurt genomineerde Noah weg uit Utopia

Vandaag zal Billy, Madilia of Noah Utopia moeten verlaten. Aan nieuwste bewoner Noah de taak om te kiezen tussen deze drie. Hoewel Noah heeft aangegeven dat hij graag naar huis wil, heeft Senna nog niet toegestemd met deze keuze.

Senna roept iedereen bij elkaar om zijn keuze bekend te maken. En als iedereen rondom de tafel zit, begint de nieuweling zijn verhaal. Hij besluit te beginnen met degene die hij sowieso niet naar huis zal sturen. Hoewel hij dit zelf niet had verwacht, heeft hij een goede klik met deze bewoner. Hij kijkt Billy aan en laat haar weten dat ze mag blijven. Je bent eigenlijk ook wel een beetje mevrouw Utopia voegt hij er lachend aan toe. Dan richt hij zich op Noah. Net als hij is Noah een marktkoopman en hebben ze dus veel dezelfde ideeën. Senna denkt dat Noah nog veel in Utopia kan bereiken. De derde genomineerde is Madilia. Je ziet er goed uit laat hij aan haar weten, waar de groep om lacht. Senna moet vervolgens toegeven dat hij eigenlijk nog weinig met haar heeft gesproken en haar eigenlijk nog niet kent. Toch heeft hij uiteindelijk gekozen voor Noah, aangezien die graag naar huis wil. Noah kan zijn geluk niet op en begint te glunderen. Hij wil nog iets aan de groep kwijt.

Ik wilde met een klapper naar huis gaan zegt Noah tegen de groep. Gisteren heb ik tiekem dingen verstopt voor de bewoners. Beau weet hier meer van en zal dit uitleggen als Noah Utopia heeft verlaten. Hij komt niet meer uit zijn woorden en vraagt Beau om zijn brief voor te lezen. Speciaal voor de groep heeft hij ABC-tje opgesteld van het woord ‘Utopia. Hij bedankt de groep en is blij dat hij dit avontuur heeft meegemaakt. Billy geeft hem een dikke knuffel en de groep geeft hem een groot applaus. Noah laat daarna aan de groep weten dat vanaf nu Chipp in de boot zal gaan slapen. Na dit gezegd te hebben, vindt Noah het tijd om zijn spullen te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joes at 21:26

  echt belachelijk iedere keer weer. je wilt naar huis en gaat naar huis. de bewoners zijn te laf om op iemand anders te stemmen en de nieuwe bewoner te laf om tegen de wens in te gaan en zijn eigen mening te volgen. bah, het wordt steeds vervelender

 2. Angelique Brekveld at 15:21

  Jammer..het is de makkelijkste weg. Als je echte ballen had getoond had Senna Billy naar huis moeten sturen zoals hij eerder heeft laten doorschijnen.

  2.nieuwe bewoners in Utopia was ook goed geweest.

 3. Annie Paské at 14:37

  Slappe hap.. Elke keer een vrijwillige exit.. Waar zijn die publieks stemmen/nominaties dan nog voor?
  Wij zijn er wel klaar mee.. Wij kijken niet meer!!!

 4. Angelique at 11:05

  Zoals voorspeld. Ik vraag me echt af waar Utopia nog voor staat, de afleveringen kijk ik al niet meer en ook de stemmingen zijn te voorspelbaar en saai. Ze zullen toch niet nog een jaar op deze voet doorgaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *