Romy voelt zich door al het gedoe niet jarig

Romy voelt zich door al het gedoe niet jarig

Romy die vandaag jarig is voelt zich niet zo prettig. Dit komt doordat haar mede bewoners meer discussie houden dan feestelijk gezellig doen. De jarige job heeft zich daarom teruggetrokken in de caravan. Het wordt haar allemaal even te veel.

Billy besluit het gesprek met Romy aan te gaan. Ik heb niet zo’n zin om mijn verjaardag hier te vieren legt Romy snikkend uit. Ik had natuurlijk een leuke verjaardag voor ogen en dit is totaal niet wat ik had verwacht voegt ze eraan toe. De tranen rollen ondertussen over haar wangen. Dit begrijpt Billy, aangezien het vandaag niet bepaald een gezellige dag is in Utopia en ze probeert haar te troosten. Schat je bent jarig, we gaan er een leuke dag van maken. F*ck die domme discussies gaat ze verder. En verzekert haar dat het een leuke dag zal worden en dat ze er alles aan zal doen om Romy haar verjaardag leuk te maken. Demi en Fay komen ook de caravan in om Romy op te vrolijken en grappen dat de ehbo cursus die vandaag zal plaatsvinden haar eerste cadeau is. Hier kan Romy gelukkig om lachen. Wat gaan we doen vraagt Billy verwachtingsvol. Je verjaardag vieren schreeuwen de tweeling. Romy krijgt een paar dikke knuffels en ze kan nu eindelijk haar verjaardag gaan vieren, op de manier waarop zij het wil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *