Romy is jarig en is 25 jaar geworden!

Romy is jarig en is 25 jaar geworden!

Het is vandaag een extra feestelijke dag voor Romy. Vandaag is ze namelijk jarig en alweer 25 jaar jong geworden!

Romy en Cemal waren al op tijd wakker. Cemal heeft zijn jarige vriendin natuurlijk verrast en zong een liedje voor haar. Als Romy zich wat later mooi aan het maken is, loopt Cemal richting de brievenbus. Met een stapel post en twee enorme dozen loopt hij vervolgens terug. Als Romy Cemal ziet gilt ze het uit. Wat veel roept ze blij.  Enthousiast begint de jarige job aan haar verjaardagspost. Bij het openen van de dozen slaakt de jarige job een gil. Ballonnen roept ze uit. Ondertussen worden ook de andere bewoners wakker, die Romy een voor een feliciteren. Het belooft een mooie dag te worden voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *