Vandaag mag Senna één van de genomineerden naar huis sturen

Vandaag mag Senna één van de genomineerden naar huis sturen

Het is vandaag een spannende dag, vandaag mag nieuwe bewoner Senna namelijk kiezen wie van de genomineerden naar huis moet en Utopia definitief moet verlaten. Wordt het Noah, Madilia of toch Billy? Genomineerde Noah is rustig wakker geworden in de boot, samen met Demi. Noah heeft al meerdere malen aangegeven dat hij zijn doelen in Utopia behaald heeft. Voor zijn gevoel zit zijn Utopia avontuur erop. Maar denkt Senna hier hetzelfde over? Gisteren gaf de nieuweling aan dat hij een lange tijd met de gedachte heeft gelopen om Billy naar huis te sturen. Of hij dit echt zal doen of dat het toch Noah of Madilia, dat is nog even afwachten. Rond het middaguur weten we waarschijnlijk meer. Hou de site dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *