Rechter Linda wil Jacco bestraffen met een geldstraf en proeftijd

Rechter Linda wil Jacco bestraffen met een geldstraf en proeftijd

Linda is sinds kort aangesteld als rechter van Utopia en heeft weer een nieuwe zaak om zich over te buigen. Jacco heeft namelijk kaassoufflés uit Le Luifel gegeten. Linda vraagt afgelopen avond haar mede bewoners om hun mening. Beau laat weten dat ze elkaar best wat harder mogen straffen, het gebeurt namelijk keer op keer. Ja, inderdaad reageert Madilia. Het is wel gewoon diefstal hé benadrukt ze. Linda, Madilia, Beau en Mel vinden dat er inderdaad consequenties aan moeten hangen, anders is het een lachertje en gebeurt het zo weer. Linda wil Jacco nu 50 euro laten betalen en een proeftijd van een maand geven. Deze straf vindt Romy persoonlijk te hoog, maar is wel van mening dat Linda de rechter is en niet zij. Ik vind Jacco heel aardig maar hij moet er wel van leren voegt Beau eraan toe. Dus ik denk dat dit een goede straf is benadrukt ze. Potentiële bewoner Mel zegt dat in het verleden ook is gebleken dat een waarschuwing zonder straf niet werkt. Het lijkt er dus op dat Jacco er niet alleen met een waarschuwing af zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:34

  Als mensen hier zo gaan schelden, dat is toch verschrikkelijk!!!Op welk niveau ben je dan bezig!!! Je verlaagt het niveau en jezelf hiermee. Niet doen aub.!
  Als Jacco stopt met zijn geld uit te geven aan rookwaar, heeft hij genoeg geld voor zijn eten. Opgelost!

 2. anneke at 12:09

  Jacco heeft niet eens geld.
  En waarom elke keer dat van ja Linda jij kwam hier voor afvallen en dat doe je ook niet.
  Hij moet gewoon een goede straf krijgen.
  Laat hem maar het terrein schoonhouden.
  Het is een puinhoop daar dan doet hij nog eens wat.
  Je ziet hem alleen maar bij de telefooncel praten met iemand.
  Hij kan beter klagen bij de klaag muur.
  Hij zegt heel wat van die meiden maar zelf kan hij het ook

 3. Mar at 11:00

  Het word toch steeds gekker daar laat ze zich zelf maar straffen voor het niet na komen waarvoor ze in Utopia kwam afvallen nou ze vreet zich een slag in de ronde dat varken

  • Job at 10:59

   Jacco moet echt eens gestraft worden, hij heeft al zo vaak iets gestolen, o.a. ook drank die steeds weg is!! Hij mag er niet altijd met een grap wegkomen, deze jongen is hardleers en niet eerlijk. Hij heeft het niet nodig om te stelen…niemand toch?? Dit is Jacco zijn leerproces!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *