Uit armoede heeft Jacco snacks gepakt

Uit armoede heeft Jacco snacks gepakt

Jacco besluit met Romy het gesprek aan te gaan. Hij wil de situatie rondom de verdwenen snacks nog eens bespreken en al snel vertelt hij ook waarom hij dit gedaan heeft…

Hoe zou jij je voelen als je al weken niet eet? begint Jacco het gesprek met Romy. Waarom eet je niet dan? vraagt Romy. Jacco antwoordt dat hij geen geld heeft om te eten. Maar op een gegeven moment kom je op een punt dat je echt iets moet eten voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij de kaassoufflés heeft gegeten omdat hij zo’n honger had. Jacco vraagt Romy naar het grotere probleem te kijken. Romy begrijpt Jacco maar vindt dat het niet zo kan zijn dat hij geen eten heeft. En vraagt hem dan ook dit te bespreken. Wat zou jij doen als je geen eten hebt? vraagt hij haar. Romy zegt dat ze het aan zou geven bij de rest maar niet producten zou pakken waarmee ze geld kan verdienen. Jacco zegt dat hij zich ervoor schaamt dat hij zich zo arm voelt. Met een trillende stem zegt Jacco dat het hem allemaal niks meer kan schelen maar dat hij het erg vindt dat zijn moeder nu meekijkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 23:24

  Geef hem gelijk. Ja inderdaad hij rookt en houdt hierdoor geen geld over, maar als hij honger heeft moet hij het lekker pakken… als snap ik niet hoe iemand honger kan hebben daar, zie iedereen alleen maar eten.

 2. anneke at 23:01

  Ik vind het raar dat het eten zelf betaald moet worden.
  Je kan iemand niet zonder eten verder laten gaan.
  Het brood met beleg en het avond eten moeten toch betaald worden door de bv.
  En tussen doortjes kan je zelf betalen.
  En waarom het Jacco geen geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *