Romy hoopt dan Mel van gedachte veranderd en wil blijven in Utopia

Romy hoopt dan Mel van gedachte veranderd en wil blijven in Utopia

Romy heeft vaag wat geluiden gehoord dat potentiële bewoner Mel  niet helemaal op zijn plek zit in Utopia en vraagt aan Billy of dit klopt. Billy laat weten dat ze het al aanvoelde en daarom vanmiddag een gesprek met Mel heeft gehad. Ik had al door dat hij het helemaal tegen vond vallen hier  laat ze verder weten. En voegt eraan toe dat Mel het onderschat heeft en ook nu al doorheeft hoe goed hij het buiten voor elkaar heeft. Je moet hier echt draagkracht voor hebben en Mel is een beetje een pussy vervolgd ze. Senna wil heel graag en het wordt soms een beetje irritant maar moet je energie steken in iemand die hier niet wil zijn, vraagt ze zich hardop af. Romy laat weten dat ze het oprecht erg jammer vindt en hoopt dat hij nog van gedachten gaat veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *