Noah bereidt zich voor op zijn date met Demi vanavond

Noah bereidt zich voor op zijn date met Demi vanavond

Noah heeft vanavond een date met Demi. Hier was hij gisteren al mee bezig maar vandaag natuurlijk ook.

Noah neemt Beau in vertrouwen voor zijn plannen voor de date. Het plan is om eerst in de bistro pizza te eten, na het diner is hij van plan om met haar door het bos en via vogel village te wandelen naar Baas Beach. Bij Baas Beach wil hij heel romantisch nog een drankje doen en een nagerecht eten. Ook Fay speelt een rol bij de date maar dat is een verrassing. Beau is heel enthousiast en denkt dat Demi het heel erg kan waarderen. Met een grote lach op zijn gezicht en een paar glazen in de hand gaat Noah door met zijn voorbereidingen. Het belooft een romantische avond te worden. Waar we vast en zeker op terug gaan komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *