Noah heeft morgen een date met Demi

Noah heeft morgen een date met Demi

Morgen heeft Noah een date met Demi en daar heeft hij het maar wat druk mee. Om de date extra romantisch te maken vraagt hij aan Jacco of hij een liedje voor hen wil zingen. Jacco zegt nee en voegt eraan toe dat hij geen apparatuur heeft en a capella  hem niet gaat worden. Noah begrijpt het en besluit René te dan vragen of hij op zijn gitaar iets romantisch kan tokkelen tijdens de date. Als Noah even later in gesprek is met Beau, wordt duidelijk dat hij de date met militaire precisie heeft voorbereid. Ik wil vooraf een korte wandeling maken door het bos naar de vogel village, vervolgens terug naar de bistro waar alles klaar staat zegt hij. Waar de wijn klaar staat, de waxinelichtjes op tafel staan en er een romantisch gedicht aanwezig zal liggen. Beau vraagt vervolgens of Demi na de date ook in Noah zijn boot blijft slapen. Hij antwoordt ietwat verlegen dat hij dat nog niet weet. Maar het zou wel een klapper zijn voegt hij er lachend aan toe. Noah fantaseert zelfs al over een tweede date, mogelijk buiten Utopia. Hij ziet Demi immers als een serieuze kandidaat om vaker mee te daten. Hij houdt daarin wel een slag om de arm maar heeft er in ieder geval heel veel zin in morgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:12

    Probeert hij op deze manier erin te blijven.
    En het is geen koppel ik vind ze niet bij elkaar passen.
    En ze vond toch die nieuwkomer leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *