Romy, Demi en Fay weten nog niet naar welke potentiële bewoner hun voorkeur uit gaat

Romy, Demi en Fay weten nog niet naar welke potentiële bewoner hun voorkeur uit gaat

Potentiële bewoners Mel en Senna verblijven alweer even in Utopia. Langzaamaan ontwikkelen de vaste bewoners een voorkeur. Zo ook Romy, Fay en Demi. En dat bespraken ze afgelopen avond in de kas. Ik begin heel erg te twijfelen begint Romy. De dames constateren dat ze Mel eigenlijk de hele dag niet hebben gezien en dat hij wat terughoudend is. Voor Romy was Mel absoluut de favoriet maar ze begint nu meer naar Senna te neigen. De tweeling gaat nog een vlog opnemen met Mel en hopen zo dat hij iets meer loskomt. Senna is daarentegen heel aanwezig en dat hebben de vrouwen ook opgemerkt. Hij zegt ook gewoon alles en kent echt geen schaamte. Dat heeft ook wel weer wat merkt Romy op. Hij is ook echt een druktemaker, dat wordt echt een Johantje voegt Demi daaraan toe. Dat betekent niet dat Mel buitenspel staat. Ik zou ze het liefst allebei hier willen hebben benadrukt ze. Zowel Senna als Mel hebben dus een goede indruk gemaakt. Maar wie er uiteindelijk in Utopia mag blijven krijgen we zondag pas te horen. Wie past er volgens jou het beste in de huidige groep?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *