Potentiële bewoner Mel vindt Demi de knapste vrouw van Utopia

Potentiële bewoner Mel vindt Demi de knapste vrouw van Utopia

Een nieuwe Twintopia vlog is in de maak met potentiële bewoner Mel in de hoofdrol. Demi en Fay hebben besloten hem aan een kruisverhoor te onder leggen en de vragen zijn niet mals. Na enkele vragen over waarom Mel Utopia heeft betreden en hoe hij het tot nu heeft ervaren, is het tijd voor de wat pittigere vragen. Zou je een relatie kunnen hebben in Utopia vraagt Fay, terwijl Demi aandachtig toekijkt. Mel laat weten dat het voor hem van tal factoren afhangt. Het is volgens hem iets wat gebeurt en kan daar nu geen ja of nee op antwoorden. De volgende vraag, wie vindt Mel de knapste vrouw in Utopia? Na lang twijfelen en hier en daar wat gestotter zegt hij dat hij de tweeling knap vindt. Maar ook Beau en Romy. Voor Fay is dit niet genoeg, ze wil de naam van één vrouw horen. Mel krijgt de kans er nog even over na te denken. En vlak voordat ze stoppen met filmen stelt Fay nogmaals de vraag, wie is het knapst? Dit keer zonder te twijfelen noemt hij Demi als knapste vrouw. Ah, dat is lief reageert Demi met een verlegen glimlach op haar gezicht. Zou er ooit wat ontstaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *