Noah en Johan praten hun eerdere woordenwisseling uit

Noah en Johan praten hun eerdere woordenwisseling uit

Na een verhitte woordenwisseling over het eten van burgers, hebben Johan en Noah gisteren en afgelopen avond langs elkaar heen geleefd. Noah neemt na het avondeten het initiatief en roept de hem bij zich voor een gesprek. Noah wil het graag met hem goedmaken.

Nu ik misschien over een paar dagen wegga, wil ik graag nog even normaal met elkaar omgaan. Wat er gisteren is gebeurd kan ik niet rechtbreien. De manier waarop ik reageerde was niet nodig begint Noah zijn verhaal. Johan laat weten dat hij Noah zijn reactie totaal niet verwacht had en was er verbaasd over. Ik was bijna op een punt dat ik je over de tafel wilde trekken. Ik was zelf ook al een beetje gefrustreerd en toen jij ook nog begon was ik er helemaal klaar mee legt hij verder uit. Noah vertelt dat het voor hem turbulente dagen zijn geweest nu hij na de stemmingen genomineerd is en mogelijk Utopia moet verlaten. Maar dat is geen excuus om zo te reageren verontschuldigt hij zich. Johan begrijpt enigszins waar het vandaan kwam. De twee begraven de strijdbijl en kunnen weer samen door één deur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *