Johan denkt dat het goed is als Noah naar huis gaat

Johan denkt dat het goed is als Noah naar huis gaat

Johan maar ook potentiële bewoner Senna waren niet te spreken over de veganistische maaltijd van afgelopen avond. Senna laat het wat minder weten maar Johan heeft uiteindelijk maar iets voor zichzelf gemaakt.

Hij heeft in de keuken 4 burgers gemaakt en gaat uiteindelijk weer aan tafel zitten. Noah kijkt hem bedenkelijk aan. Johan merkt dit ook en kijkt hem enkele seconden aan. Wat?! reageert Noah. Johan grapt dat hij aan het dromen was waarna hij zijn eerste hap neemt. Maar Noah voelt zich in de maling genomen. Als er wat is moet je het zeggen. Vind je jezelf grappig? gaat hij geïrriteerd verder. Johan doet alsof zijn neus bloedt en antwoordt dat er niks aan de hand is. Maar Noah is op zijn beurt niet van plan om het erbij te laten zitten. Ga je show ergens anders opvoeren man gaat hij verder. De twee kibbelen nog ven verder. Misschien is het wel goed als je naar huis gaat zegt Johan vervolgens. Deze opmerking schiet bij Noah in het verkeerde keelgat en maakt direct een einde aan de discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *