Johan vond het eten wat José gemaakt had niet te vreten

Johan vond het eten wat José gemaakt had niet te vreten

Gisteren was het natuurlijk dierendag. En daarom aten de bewoners een veganistische maaltijd. José heeft haar beste gedaan in de keuken om iets lekkers voor de hele groep te maken. Maar niet iedereen was daar een blij mee. Toen de groep gezamenlijk zat te eten liet Johan doorschemeren dat hij het eten niet al te lekker vindt. En geeft dan ook zijn bordje aan potentiële bewoner Senna om vervolgens in de keuken iets anders voor zichzelf klaar te maken. Het is niet te vreten en dan heb ik ook nog afwasdienst  zegt Johan zuchtend tegen Chipp. Als ook de andere bewoners met lege bordjes, naar de keuken komen ontstaat er een kleine discussie rondom het eetgedrag van Johan. Ik vond het wel lekker hoor José probeert Romy de boel te redden. José vindt dit lief van Romy en maakt zich niet zo druk om wat Johan van het eten vond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elisabeth at 08:41

    Jose heeft haar best gedaan, dus “niet te vreten” is geen acceptabel commentaar. Als je iets niet lekker vindt, kun je dat ook gewoon zeggen, uit respect voor degene die heeft gekookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *