José vertelt de groep over de “ladies night grap”

José vertelt de groep over de “ladies night grap”

Als Billy weer in haar bed ligt om bij te komen van haar operatie gaan de bewoners weer verder met het nuttigen van hun avondmaal. Op een gegeven moment staat José op omdat ze de groep wat te melden heeft. Er is een mailtje binnengekomen van John dat het etentje van de vrouwelijke bewoners op 19 oktober verplaatst zou worden. Dit hield in dat Ladies Night van de mannen niet zonder de Utopiaanse vrouwen zou plaatsvinden, iets waar vooral Johan en Cemal enorm van baalden. Wat de mannen alleen niet wisten is dat het al die tijd een grap was, bedacht door onder andere José. Ik heb een belangrijke mededing begint José tegenover de groep. De rest kijkt aar met grote ogen aan terwijl José haar verhaal vervolgt. Het was een grap, dat van de Ladies Night voegt ze eraan toe. Vervolgens klinkt er gelach en gejuich. De mannen kunnen de grap van José wel waarderen en laten dit weten door middel van een groot applaus. De zorgen zijn uit de lucht en met een ontspannen sfeer wordt er verder gegeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *