Billy is alweer terug in Utopia en heeft haar neuscorrectie gehad

Billy is alweer terug in Utopia en heeft haar neuscorrectie gehad

De bewoners zitten met z’n allen aan de tafel te eten als Billy onverwacht het Utopia terrein op komt. Eigenlijk zou ze een nachtje weg blijven maar ze mocht alweer terug keren. Romy ziet haar als eerst en rent op haar af, gevolgd door de rest van de groep. Met een grote pleister op haar neus maar met een grote glimlach op haar gezicht loopt Billy naar binnen. De bewoners staan met z’n allen om haar heen en vragen haar hoe de operatie is gegaan. Waarom ben je al terug Bil vraagt Romy. Omdat ik Billy ben antwoordt Billy, nog wat suf van de operatie. Vervolgens legt ze uit dat ze geen pijn heeft maar dat haar neus wel gebroken is. Na een paar vragen beantwoordt te hebben is het tijd voor Billy om te rusten en ze vertrekt dan ook richting haar bed.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *