Ook Cemal wil absoluut geen vrouwelijke bewoners binnen hebben tijden Ladies Night

Ook Cemal wil absoluut geen vrouwelijke bewoners binnen hebben tijden Ladies Night

En is het een grap vraagt Cemal nieuwsgierig als Johan klaar is met het telefoongesprek met chef-kok John. Het is geen grap antwoordt Johan met een zucht. En legt Cemal vervolgens uit wat John hem verteld heeft. Hij heeft een klus gekregen waar hij geen nee tegen kan zeggen. Ik hoop voor ons dat die klus niet door gaat maar voor hem wel natuurlijk gaat hij verder. Nou ze komen echt niet binnen benadrukt Cemal doelend op de vrouwelijke bewoners. De twee mannen willen kosten wat het kost een avond zonder Utopiaanse vrouwen. Het is ons evenement voegt Johan eraan toe. Hoe de mannen dit willen realiseren weten ze alleen nog niet maar dat de vrouwen niet bij de avond mogen zijn is een ding wat zeker is. Gelukkig lost dit probleem zich vanzelf op als de mannen erachter komen dat het een grote grap is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *