Johan doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de vrouwen weg zijn met Ladies Night

Johan doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de vrouwen weg zijn met Ladies Night

De mannen en dan voornamelijk Johan en Cemal, kijken al weken uit naar het veelbesproken evenement Ladies Night. Romy en Billy zijn minder blij met de volgens hun ordinaire avond die de mannen aan het organiseren zijn. Wat het voor de vrouwen nog ondragelijker maakt is dat ze niet aanwezig zullen zijn bij de Ladies Night. Die avond staat er namelijk een etentje buiten de poorten van Utopia gepland voor de vrouwen. Dat de vrouwen niet aanwezig zullen zijn komt Cemal en Johan goed uit. Maar deze droom spat uit elkaar als er een mailtje van John Gerdson binnenkomt dat het etentje van de vrouwen  verplaatst wordt. Wat de mannen niet weten is dat dit helemaal niet het geval is. Het is namelijk een grap verzonnen door onder andere José. Johan is op zijn zachts gezegd niet blij met het nieuws en besluit chef-kok John op te bellen. Als John opneemt doet Johan meteen zijn verhaal. John onderbreekt hem vrij snel. Wacht even, met wie spreek ik vraagt hij verbaasd. Johan stelt zich nogmaals voor en op een rustigere toon vertelt hij wat hem dwars zit. John speelt de grap goed mee en legt Johan uit dat er de 19e iets anders op zijn planning staat maar dat dit nog niet zeker is. Johan kalmeert tijdens het gesprek met John en er wordt zelfs nog gelachen. Als hij ophangt heeft hij nog een klein beetje hoop dat de vrouwen er toch niet zullen zijn op de 19e, niet wetend dat het hele verhaal van John een grote grap is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *