De mannen zijn over de zeik door een grap van de vrouwen

De mannen zijn over de zeik door een grap van de vrouwen

José zit achter de computer als er een mailtje binnenkomt van John Gerdson, in deze mail vraagt hij de vrouwen of de etentje dat ze gewonnen hebben met de kookwedstrijd verzet kan worden. Het is uiteraard een grap, want dit mailtje is eerder al bedacht door Demi, Fay, José en Romy en gisteren heeft John dit telefonisch besproken met José. Linda probeert nu haar gezicht in de plooi te houden als ze iedereen vertelt dat hun diner op 19 oktober niet doorgaat en zij dus thuis zullen zijn tijdens het evenement Ladies Night. Nee alles loopt in de soep dan roept Noah verschrikt uit. Alle mannen komen om hen heen staan en lezen de mail nog eens aandachtig door. Cemal begint hard te lachten en Jacco roept dat de vrouwen  maar in de stal moeten verblijven die avond. Ik vind het echt heel k*t roept Johan geërgerd uit. En laat weten dat hij Ladies Night wil verzetten omdat hij niet wil dat de vrouwelijke bewoners er die avond bij zijn. De mannen trappen dus met open ogen de grap en zijn echt over de zeik. Ze komen samen om een plan te bespreken om de vrouwen weg te krijgen. Johan vraagt aan Jacco of hij voor de grap een mail heeft gestuurd en hij laat weten dat dit niet het geval is. Ik vind het zo kut, ik heb er meteen geen zin meer in”, raast Johan kwaad. Hij  besluit zelfs John zelf te bellen om te vragen om uitleg. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *