Probeert Johan te sturen welke genomineerde Utopia zou moeten verlaten?

Probeert Johan te sturen welke genomineerde Utopia zou moeten verlaten?

Potentiële bewoner Mel en Johan hebben het over de bewoners die genomineerd zijn. Noah heeft nog niks afgemaakt, hij is net zijn Bollen & Bloemen begonnen. Daarnaast is hij ook net bezig met de financiën en de Luifel, dat is nog allemaal niet af zegt Johan tegen Mel. Johan vindt niet dat Noah kan zeggen dat zijn Utopia geslaagd is, hij liegt dat ie barst benadrukt hij. Van degene die genomineerd zijn doen Billy en Noah hier het meest benadrukt Johan. Dan kan je wel vloggen en een modepoppetje zijn, maar daar heb je niet zoveel aan gaat hij verder over Madilia. Mel reageert dat dit iets is om over na te denken. Maar schrijft Madilia echter niet zo snel af. Ze heeft nog vier dagen om zichzelf te bewijzen voegt hij eraan toe. Johan denkt op zijn beurt dat Noah spijt gaat krijgen als hij naar huis gaat. Ook Mel is groot fan van Noah zo laat hij weten. En is ervan overtuigt dat er meer zit in Noah dan hij nu heeft laten zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *