Heeft Demi een oogje op potentiële bewoner Mel?!

Heeft Demi een oogje op potentiële bewoner Mel?!

De komst van de twee potentiële bewoners heeft een hoop losgemaakt bij onder andere Demi. Eerder besprak ze al met Beau dat ze Senna het knapst vindt, maar Mel het schattigst. Wat later bespreekt Demi ook met Fay over de komst van de twee nieuwelingen. De twee staan samen te kijken naar Mel die een rondleiding krijgt bij de koeien, als Demi wat kwijt moet. Hij is echt iets voor mij fluistert ze zacht. Ja hè antwoordt Fay enthousiast. Ook zij denkt dat Mel en Demi best weleens bij elkaar zouden kunnen passen. Het is leuk dat hij hier is gaat Demi verder. De tweeling kletst nog even verder, terwijl ze Mel nauwlettend in de gaten houden. Nog wat later vraagt Jacco aan Demi of ze een oogje heeft op de twee potentiële bewoners. Ik ben nu al verliefd op allebei antwoordt Demi grappend. Maar Jacco bedoelde zijn opmerking serieus en Demi vertrouwt hem toe dat ze Mel erg leuk vindt maar dat ze de looks van Senna het meest kan waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:38

    Het i nu al bekend wie erin blijft.
    Die meiden krijgen mensen mee die dan ook op Mel stemmen .
    He nee he weer een koppel erbij.
    Ze weten nog niet eens hoe ze zijn en wat ze gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *