Hoe reageert de groep op de komst van potentiële bewoners Mel en Senna?

Hoe reageert de groep op de komst van potentiële bewoners Mel en Senna?

Nadat de bewoners de twee potentiële bewoners Mel en Senna welkom hebben geheten in Utopia, wordt er natuurlijk uitgebreid nagepraat over de nieuwelingen. Bij de vrouwen komt het uiterlijk van de twee mannen ter sprake. Als Beau vraagt wie van de twee Demi leuk vindt, antwoordt ze dat ze Senna het knapst vindt maar Mel is volgens haar dan weer erg schattig. Maar ze zijn alle twee hartstikke leuk, denk ik  voegt ze eraan toe.

Ook Noah en Johan geven hun mening over Mel en Senna. Beiden geven  toe dat hun eerste gevoel is dat Mel het best in Utopia past maar dat kan nog veranderen. De twee zien wel al op tegen het moment dat er één van hen naar huis moet. Het is sowieso k*t om iemand weg te sturen volgens Johan. Linda en Madilia zijn ook positief over de nieuwkomers en ze zijn nu al erg benieuwd voor wie de groep zal kiezen. Ik ben wel heel erg benieuwd naar wat ze komen doen zegt Linda. Ook denkt ze dat Mel een echte charmeur is een Senna nog een beetje verlegen. We gaan het zien de komende dagen sluit ze af. Wie past er volgens jou het beste in de groep, Senna of Mel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *