Linda en Jacco praten hun ruzie over de boodschappen uit

Linda en Jacco praten hun ruzie over de boodschappen uit

Voordat potentiële bewoners Mel en Senna Utopia in kwamen besloot Jacco het gesprek met Linda aan te gaan. Hij is namelijk klaar met de ruzie tussen hun en wil da ook met haar praten. Allebei hebben ze niet geslapen vannacht omdat er iets is voorgevallen tussen de twee. We konden eerst wel goed met elkaar en nu niet meer zegt Linda sip. Jacco denkt niet dat dat het issue is, qua persoon mag ik je  erg graag laat hij weten. Alleen nu met die boodschappen vind ik dat je erg rechtlijnig bent. Waar hebben we het over, scheermesjes en wattenstaafjes, dat zijn de kosten niet voegt hij eraan toe. Linda laat weten dat ze het daarmee eens is maar dat er dan wel duidelijke afspraken gemaakt moeten worden. Als de boodschappen me zoveel gezeik opleveren, dan laat ik het liever vallen want dit is het me niet waard benadrukt ze. Jacco geeft toe dat Linda met de boodschappen ook wel rechtlijnig moet zijn, anders loopt het de spuigaten uit. Maar hij spreekt wel uit dat het een samenleving is en dat het nu niet zo voelt omdat alles apart moet worden afgerekend. Ik geef niet zoveel geld uit aan eten, ik haal eitjes bij de kippen. En als iemand me dan ook nog m’n scheermesje afpakt voel ik me heel erg arm vervolgd hij. De twee besluiten er uiteindelijk zand over te gooien en eerder naar elkaar toe te komen als hen iets dwarszit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *