Linda wordt misselijk van iedere kop die ze ziet en iedereen is nep

Linda wordt misselijk van iedere kop die ze ziet en iedereen is nep

Linda heeft het idee dat ze op een kleuterschool zit.  Ik ben klaar met iedereen, behalve met jou en José. Ik word gewoon misselijk van iedere kop die ik zie, iedereen is hier zo nep zegt ze tegen Madilia. José voegt zich bij haar mede bewoners en vraagt wat er aan de hand is. Het is zo intens vals reageert Linda terwijl ze in huilen uitbarst. In het centraal is er besloten dat alle bewoners hun eigen verzorgingsproducten moeten kopen. Jacco is naar Linda gestapt omdat hij scheermesjes wil hebben. Linda heeft hem vervolgens uitgelegd dat hij deze zelf moet kopen, waarop hij geïrriteerd op Linda reageerde, terwijl zij niet verantwoordelijk is voor deze taak. Los daarvan hebben de stemmingen ook niet in de koude kleren gezeten bij Linda en Madilia. Linda vindt het jammer dat ze door onder andere Noah afgerekend wordt op dat ze haar persoonlijke doel niet zou bereiken. De vrouwen besluiten dat ze de volgende stemming totaal anders gaan doen. Ik zet al mijn stemmen op één iemand, om m’n eigen ass te redden sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 11:03

    En Linda heeft gelijk, maar ik begrijp niet dat zij dit niet al eerder zag. Het is af en toe net een werkweek en iedereen let alleen maar op elkaar, zonder zich zelf in de spiegel aan te kijken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *