Noah geeft de boot weg aan Chipp mocht hij Utopia verlaten

Noah geeft de boot weg aan Chipp mocht hij Utopia verlaten

Noah heeft afgelopen avond met José en Beau gesproken over wat er met zijn boot gebeurt als hij maandag wordt weggestemd uit Utopia. Noah gaf aan dat hij daar even over na moest denken. José heeft zich aangeboden om in de boot te gaan slapen. Maar Beau gaf aan dat Chipp eigenlijk ook wel op zoek is naar een plekje voor zichzelf. Daarom besluit Noah het gesprek met Chipp en de tweeling aan te gaan om te vertellen wat hij van plan is.  Zoooo lief roept Fay blij uit. Noah laat weten dat het soort van zijn boot is en dat hij hem wil geven aan iemand die hem echt nodig heeft en hem goed kan gebruiken. Chipp is hier heel erg blij mee, ik zou het super relaxed vinden. Alleen die geur, ga je daar aan wennen? vraagt hij grinnikend aan Noah. Noah laat weten dat je daar zeker aan went. En Chipp vindt het een ideale oplossing, dan heeft hij lekker zijn eigen plekje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. merel at 12:00

    Zo duidelijk dat Noah naar huis toe gaat. Mel die nieuwe wil de akker bewerken met zomer en wintergroenten was ook in 1ste instantie de bedoeling van Noah zou zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *